fbpx

VIDEO OM VORES TAGRENDER

Her finder du en video, der giver et indblik i, hvordan vores tagrender ser ud. Det ses, hvordan vores alutagrender kan være med til at løfte et hus udseende og give huset en flot finish. Hvis du er interesseret i nye tagrender, så er videoen helt sikkert noget for dig.

  • Tagrender uden samlinger
  • Vi anvender aluminium, og vores tagrender har derfor en lang levetid
  • Særligt anvendeligt i kystnæreområder pga. det anvendte materiale
  • Indvendige rendejern
  • Vi klarer opsætningen og monteringen for dig

Se videoen og bliv klogere på, hvordan vores alutagrender produceres og ser ud.

Udover at give et indblik i, hvordan alutagrender kan komplementere husets ydre, så viser videoen også, hvad vi mener, når vi snakker om alutagrender uden samlinger og med indvendige rendejern.

Vores alutagrender adskiller sig fra de tagrender, vi ellers kender, i og med at de ikke indeholder samlinger. Traditionelle tagrender er sat sammen á stykker i 3-6 meters længde. Vores tagrender produceres via en tagrendemaskine, som gør det muligt at levere tagrenderne i lige præcis den længde, der passer til dit hus. I ovenstående videoen ses det også, hvordan tagrender bliver ”printet” ud af tagrendemaskinen i den passende længde.

Hvis du er interesseret i nye tagrender, så kan du udfylde vores tilbudsformular og i løbet af 2 minutter være på vej til et gratis og uforpligtende tilbud på nye tagrender.

Du kan også læse mere om vores alutagrender og kobbertagrender.