fbpx

KOBBERTAGRENDER

Leder du efter kobbertagrender? Så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Her kan du læse mere om kobbertagrender, og du kan blive klogere på, hvorfor vores kobbertagrender er det rigtige valg til netop din tagrendeopsætning.

  • Kobbertagrender i ét langt stykke uden samlinger
  • Undgå utætheder og dryppende kobbertagrender
  • Få et gratis og uforpligtende tilbud på kobbertagrender
  • Få kobbertagrender med indvendige rendejern

Det tager 2 minutter at indhente et tilbud, og så er du på vej til at få de nye højkvalitets og innovative kobbertagrender fra Alu-Tagrenden.

Du kan også læse mere om vores kobbertagrender og blive klogere på, hvad det er, der gør dem til noget specielt.

Kobbertagrender

Kobbertagrender er meget eksklusive tagrender, og de kan være med til at give et hus et æstetisk smukt og anderledes udtryk. Kobbertagrenderne produceres ligesom vores alutagrender i ét langt stykke og med indvendige rendejern, så man ikke ødelægger den flotte kobbertagrende med grimme rendejern.

Vi er de eneste, der anvender indvendige rendejern, og det er netop brugen af disse, der er med til at give vores kobbertagrender en elegant og smuk finish, som man ikke ser på andre kobbertagrender.

Vi producerer kobbertagrenderne til den individuelle bolig, og derfor vil dine kobbertagrender også være tilpasset præcis til længden på dit hus.

Fordelene ved kobbertagrender uden samlinger

Kobbertagrender har den fordel, at de er meget modstandsdygtige over for vind og vejr. Når kobbertagrender udsættes for vind og vejr, overtrækkes overfalden med et korbonat-holddigt lag kaldet ir. Det er den farve, vi kender fra kobbertage og kobbertagrender. Ir har den fordel, at det beskytter mod yderligere korrosion, og derfor undgår man, at kobbertagrenderne begynder at ruste.

Levetiden for kobbertagrender er ofte meget lang. Det forventes, at nye kobbertagrender kan have en levetid på mellem 60-80 år. Derfor kan kobbertagrender også være en særdeles god investering.

Da vi selv producerer vores kobbertagrender, er vi også i stand til at levere og opsætte kobbertagrender til en fornuftig pris, da de ikke bliver produceret på en fabrik eller lignende, som skal tjene penge.

Det der adskiller vores kobbertagrender fra andre, er, at vi ikke anvender samlinger. Kobbertagrenderne produceres så at sige i ét langt stykke i en passende længde, så de passer til netop dit hus. Du undgår derfor samlinger, som vi kender fra andre kobbertagrender, hvor de består af sammensatte stykker á 3-6 meter. Derfor opstår der heller ikke nogen utætheder i vores kobbertagrender, som der ellers kan være risiko for med andre kobbertagrender.

Derudover adskiller vores kobbertagrender sig også, i og med at vi ikke anvender udvendige rendejern. Vores rendejern sidder indvendigt i kobbertagrenden, og du kan derfor ikke se rendejernene, som ellers normalt sidder med cirka 60 centimeters mellemrum langs kobbertagrenden. Derfor bevarer vores kobbertagrender deres flotte finish. De bidrager dermed også til husets æstetiske udseende.

  • Kobbertagrender ruster ikke
  • Levetiden for kobbertagrender er helt op til 80 år
  • Leveres og monteres i et langt stykke – undgå samlinger og utætheder!
  • Vi producerer vores kobbertagrender på stedet
  • Der anvendes indvendige rendejern, som giver flot finish

Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på nye kobbertagrender af os på blot 2 minutter. Udfyld vores formular, og så er du på vej til et godt tilbud på flotte kobbertagrender uden samlinger.

Når vores kobbertagrender ikke har nogen samlinger, er det også med til at sørge for, at der ikke er blade og andet skidt, der kan sætte sig fast. Derfor undgår du også i langt højere grad, at du skal rense dine kobbertagrender, når de ikke indeholder nogen samlinger.

Pris på kobbertagrender

Fordi vi selv producerer vores kobbertagrender, er vi også i stand til at give en god pris. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at godt håndværk ikke behøver koster en formue. Derfor kan du også være sikker på, at du får leveret et solidt stykke håndværk til konkurrencedygtig pris, hvis du vælger at få opsat kobbertagrender af Alu-Tagrenden.

Du har mulighed for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på kobbertagrender hos os. Dermed kan du også meget let tage stilling til, om det er interessant for dig, uden det koster dig én krone.

Hvis du ikke er sikker på, at det skal være kobbertagrender, så kan du også læse mere om vores alutagrender. Alutagrender besidder en lang række af de gode egenskaber, som vi også kender fra kobbertagrender. Der er derfor også tale om et solidt alternativ til kobbertagrender.