fbpx

OPSÆTNING AF TAGRENDER

Skal du have opsat nye tagrender? Så er du kommet til den helt rigtige side. Vi leverer og opsætter tagrender af høj kvalitet til fornuftige priser.

  • Vi er eksperter i opsætning af tagrender
  • Vores tagrender produceres, så de passer specifikt til dine behov
  • Fokus er på høj kvalitet til en god pris

Du kan indhente et gratis og uforpligtende tilbud på blot 2 minutter. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et godt tilbud på tagrender inklusiv opsætning. Her på siden kan du også læse mere om vores opsætning af tagrender.

Opsætning af tagrender

Hos Alu-Tagrenden klarer vi opsætningen af tagrenderne for dig, og du behøver derfor ikke bekymre dig om dette. Tagrenderne produceres på stedet med vores tagrendemaskine i den længde, der passer perfekt til dit hus, og derfor står vi også for selve opsætningen af tagrenderne.

Normalt anvendes der samlinger for hver 3-6 meter tagrende, men det undgår du med vores tagrender. Samtidig gør vi brug af indvendige rendejern, hvilket er med til at give vores tagrender den flotte finish. Hvis det har interesse, er du velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender. Du kan også se en video, der giver et indblik i vores arbejde, og hvordan vores tagrendemaskine virker.

Hvad koster det at få sat tagrender op?

Vi klarer opsætning og montering af tagrenderne for dig, men derfor synes vi stadig, at du skal have en god pris på dine nye tagrender. Da vi har den nødvendige ekspertise og udstyret, er vi også i stand til at klare opsætningen og monteringen af tagrenderne inden for en fornuftig tid. Derfor kan vi give dig en særdeles god pris på tagrenderne.

Vi arbejder ud fra en filosofi omkring solidt håndværk til fornuftige priser. Derfor har vi valgt at specialisere os i tagrender af aluminium. Aluminium er et særligt stærkt materiale og perfekt til det danske vejr, da det er meget modstandsdygtigt over for vind og vand.

Vi tilbyder høj kvalitets tagrender til fornuftige priser, og det er inklusiv opsætning af tagrenderne. Vi er i stand til at levere særdeles konkurrencedygtige priser, og du undgår selv, at skulle sætte tagrenderne op.

Montering af tagrender

Vi anvender en tagrendemaskine, der er i stand til at valse aluminium, og derfor kan vi opsætte tagrender i ét langt stykke, der passer til netop dit hus. I opsætningen af tagrenderne gør vi brug af indvendige rendejern, og du slipper derfor for de grimme rendejern, som man ellers ser sidde med cirka 60 centimeters mellemrum langs tagrenden. Du kan se en meget kort video om vores indvendige rendejern her, der viser, hvordan rendejernene monteres indvendigt i tagrenden.

Der er tale om en innovativ tagrendeløsning, hvor behovet for samlinger og udvendige rendejern er blevet overflødiggjort. Det giver den opsatte tagrende et flot udseende, der komplementerer husets æstetik. Hvorimod andre tagrendetyper ofte kun udgør en funktionel løsning, så kombinerer vi det funktionelle med et designmæssigt flot udseende. Der er ikke længere nogen grund til, at tagrenden skal trække husets stil og skønhed ned. Med alutagrender kan du få opsat tagrender, der i stedet bidrager til husets æstetiske udseende.

Valg af farve på tagrender

Først og fremmest har vi hos Alu-Tagrenden specialiseret os i tagrender af aluminium. Vi kan tilbyde sorte tagrender,hvide tagrender og grå tagrender i aluminium. Derudover er vi også i stand til at levere og opsætte kobbertagrender.

Hvis du er i tvivl om, hvilken farve dine tagrender skal have, så kan du finde inspiration fra flere af vores tidligere opsætninger af tagrender. Her kan du forhåbentlig finde en hustype, der minder om din egen.