fbpx

ALUTAGRENDER

Hvis du er på udkig efter nye tagrender, så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. På mindre end 2 minutter kan du være på vej til et gratis og uforpligtende tilbud på tagrender.

  • Alle vores alutagrender er af høj kvalitet og langtidsholdbare
  • Vores alutagrender er baseret på filosofien: Solidt håndværk og produkter i høj kvalitet til fornuftige priser
  • Lodninger er ikke nødvendige for vores alutagrender, og vi kan derfor tilbyde gode priser

Sorte tagrender på hus

Vores tagrender bliver produceret på stedet i aluminium. Derfor kan du få alutagrenderne i lige den længde, som passer dig. Vores alutagrender leveres i 3 forskellige farver i pulverlakeret aluminium: sort, perlegrå eller hvid.

Eftersom tagrenderne produceres i aluminium sikrer vi, at de modstår vind og regn bedre end man ellers oplever med stål og plastik tagrender. Derfor er deres korrosionsbestandighed også særdeles høj. Alutagrender er ensartede og helt glatte indvendig. Derfor er de også lette at vedligeholde, og skidt har svært ved at sætte sig fast i tagrenderne, da der ikke er samlinger, som vi ser i almindelige tagrender. Alutagrenderne monteres med ’usynlige’ rendejern indvendigt i tagrenden, så tagrenden ligner en stuk, som løber i én lang ubrudt bane i husets eller murens længde. Alutagrenden giver derfor et roligt og meget æstetisk indtryk.

Alutagrenderne kan produceres i to forskellige størrelser:

  • 5” (127 mm) bredde til almindelige huse, villaer og sommerhuse m.m.
  • 6” (152 mm) bredde til produktionsbygninger

Du kan se en informativ video om vores alutagrender lige her.

I produktmenuen kan du se flere billeder og læse mere om vores sorte, hvide og grå alutagrender. Derudover kan du også læse mere om vores eksklusive kobbertagrender.

Fordelene ved alutagrender uden samlinger

Langt de fleste tagrender, du kan købe i Danmark, bliver leveret i længder á 3-6 meter, og dermed kræver tagrenderne, at der anvendes tagrendesamlinger. Ofte oplever vi, at samlingerne over tid bliver utætte, og det er et af de hyppigste problemer, vi ser med traditionelle tagrender. Samtidig kan skidt og blade sætte sig fast i tagrendens samlinger, hvilket over tid kan få tagrenden til at stoppe til.

Ved at få opsat tagrender fra Alu-Tagrenden undgår du ovenstående problem, da vores tagrender simpelthen ikke indeholder samlinger. Dermed undgår du, at dine tagrender bliver utætte, og det vil samtidig være sværere for skidt og blade at sætte sig fast i tagrenden, da det ikke vil have mulighed for at hægte sig fast inde i tagrenden og samle sig.

Når tagrenderne produceres i aluminium har det den fordel, at aluminium er et meget stabilt materiale, som ikke giver sig ved temperatursvingninger. Derfor er der ikke behov for ekspansionsstykker, og derfor er det ikke nødvendigt med samlinger.

  • Dine tagrender stopper ikke til
  • Alutagrender ruster ikke
  • Du undgår ekspansionsstykker i dine tagrender

Pris på alutagrender

Priserne på vores alutagrender er særdeles konkurrencedygtige. Vi har valgt at fokusere på en filosofi, der tager udgangspunkt i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi mener ikke, at det bør være nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten for at få opsat nye alutagrender til en fornuftig pris, og derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at kunne give et godt tilbud.

Vi er i stand til at holde vores priser nede, da vores alutagrender ikke kræver lodning af samlinger. Fordi alutagrenderne er i ét langt stykke og uden samlinger, er det ikke nødvendigt med lodning af samlingerne, som vi ellers kender det fra andre tagrendetyper. Lodning af tagrender kan være en tidskrævende proces. Det kommer dig til gode, at vi kan skære denne proces fra. Det betyder oftest, at vi kan opsætte og montere alutagrenderne hurtigere, hvilket i sidste ende gør, at vi kan tilbyde en særdeles konkurrencedygtig pris på vores alutagrender.

Alutagrender til din hustype

I den tid vi har sat alutagrender op, er vi endnu ikke stødt på en hustype, hvor alutagrender ikke var en fremragende tagrendeløsning.

Vi har sat alutagrender op på en lang række hustyper, og det der særligt adskiller vores alutagrender fra andre tagrendetyper, er måden hvorpå de bidrager og fremhæver husets æstetiske udseende. Hvorimod andre tagrendetyper ofte kan ses som en funktionel nødvendighed, som sjældent er særlig køn, så formår alutagrenderne at kombinere det funktionelle med et æstetisk smukt udseende. Ved at undgå de traditionelle samlinger og de udvendige rendejern opnår man et langt mere strømlinet og komplet udseende for alutagrenderne.

Vi har sat alutagrender op på en lang række forskellige hustyper, og vi er sikre på, at alutagrender også vil være en funktionel og æstetisk løsning for dig.

Derfor sælger vi alutagrender

Igennem mange år har der i Danmark været fokus på tagrendetyper af varierende kvalitet og med et mindre kønt udseende. Vi vil gerne gøre op med dette og i stedet bidrage til, at der bliver sat fokus på tagrender af høj kvalitet, som samtidig er med til at højne æstetikken. Derfor har vi valgt at fokusere på at levere, opsætte og montere alutagrender uden samlinger og med indvendige rendejern. Alu-Tagrenden arbejder ud fra en filosofi om solidt håndværk til en fornuftig pris. Vi har altid haft, og vil altid have fokus på den gode service og et produkt af høj kvalitet. God service og høj kvalitet afholder os dog ikke fra at kunne tilbyde alutagrender til fornuftige priser.