fbpx

TAGRENDE INSPIRATION

På denne side kan du blive inspireret og få en idé om, hvordan vores tagrender ser ud på forskellige hustyper. Hvis du er interesseret i at se flere eksempler på tagrendeopsætninger, og få yderligere inspiration, så kan du besøge vores Instagram-profil eller Facebook-profil. På vores Instagram-profil kan du se flere billeder af vores tagrender, og forhåbentlig finde en hustype der minder om din egen.

Grå tagrender på murstensvilla Grå tagrender og nedløbsrør Kobbertagrender på murstensvillaUdkørsel af kobbertagrender Sorte tagrender på murstensvilla Sorte tagrender på rødt hus

Du kan også se en video om vores tagrender og blive klogere på, hvordan vores tagrender kunne se ud på dit hus. Samtidig giver videoen et indblik i, hvordan vores tagrender produceres, og hvad vi mener med, at vores tagrender produceres i ét langt stykke uden samlinger og med indvendige rendejern.

Hvis du er interesseret i nye tagrender, så kan du hente et gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde en kort tilbudsformular. Så er du godt på vej til nye tagrender!