fbpx

RENDEJERN

På udkig efter rendejern og nye tagrender? Så bør du overveje vores alutagrender. Vi anvender rendejern, der sidder indvendigt i tagrenden. Du undgår de traditionelle udvendige rendejern, der sidder med cirka 60 centimeters mellemrum langs tagrenden, og som kan være til at give en mindre køn tagrende.

  • Rendejern i aluminium som sidder indvendigt i tagrenden
  • Ingen grimme udvendige rendejern
  • Tagrenderne sidder fast med indvendige rendejern med 60 centimeters mellemrum

Du kan læse mere om vores indvendige rendejern på denne side, og ellers kan du via vores produktmenu læse mere om vores alutagrender

Rendejern til tagrender

Rendejern har den funktion, at de sørger for, at tagrenden bliver siddende som den skal.

Du ser ikke vores rendejern, fordi de monteres indvendigt i tagrenden. Det giver en æstetisk flottere tagrende end ordinære tagrender. Med andre ord er der tale om ”usynlige” rendejern.

I nedenstående video kan du se, hvordan rendejernene bliver monteret.

Rendejernene monteres med 60 centimeters mellemrum inde i tagrenden. Det sikrer, at tagrenden holdes på plads og giver stabilitet i hele tagrendens længde, og dermed opnår tagrenden en lang holdbarhed.

K-style rendejernet clipses ind i tagrenden og skrues ind i sternbrættet bagtil. Hos AluTagrenden anvender vi ’heavy-duty’ rendejern, der er specielt velegnede til at sikre tagrenden ved kraftig regn og sne. Rendejernene er med andre ord designet til at kunne stå imod, når det danske vejr for alvor viser sine kræfter.

Du kan blandt andet se billeder af vores tagrender på følgende side, hvor du også kan se, hvordan vores rendejern ikke er til at se, og dermed fremstår som ’usynlige’, når de er monteret indvendigt i tagrenden.

Opsætning af tagrender med indvendige rendejern

Hvis du er interesseret i at få nye tagrender med indvendige rendejern, så har du her mulighed for at udfylde vores tilbudsformular. Så er du godt på vej til et tilbud på nye tagrender inklusiv opsætning. Det tager kun 2 minutter at udfylde tilbudsformularen.

Vores rendejern er ligesom vores tagrender af høj kvalitet, og du kan derfor også være sikker på, at der er tale om et kvalitetsprodukt, når du vælger tagrender fra Alu-Tagrenden. Samtidig er vi i stand til at tilbyde vores tagrender til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at solidt håndværk ikke nødvendigvis behøver koste en formue. Derfor leverer og opsætter vi også tagrender i høj kvalitet til en god pris.

Hvis du stadig er i tvivl, om alutagrender er noget for dig, så kan du se læse mere om vores hvide tagrender, grå tagrender og sorte tagrender og blive inspireret.