fbpx

TAGRENDER

Hvis du leder efter tagrender af høj kvalitet til en god pris, så er du havnet på den rigtige hjemmeside. På mindre end 2 minutter kan du være på vej til at få et rigtig godt og uforpligtende tilbud på tagrender.

  • Alle vores tagrender har lang levetid og er af høj kvalitet
  • Alle tagrender er uden samlinger
  • Vi klarer opsætningen af tagrenderne for dig

Du kan læse mere om tagrender i nedenstående eller besøge vores side om alutagrender.

Tagrender i aluminium

 

 

 

 

 

 

Når du skal vælge nye tagrender, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvilket materiale du foretrækker. I den forbindelse kan det være, at du skal vælge et andet materiale end det, dine nuværende tagrender består af. De mest almindelige former for tagrender er fremstillet i plastik eller af metallerne stål eller aluminium.

I Danmark regner det i gennemsnit hver anden dag, og der er derfor også brug for tagrender af høj kvalitet, hvis de skal kunne modstå Moder Naturs kræfter. Vores tagrender har en lang levetid, og da tagrenderne er lavet af aluminium, kan de også opsættes i kystnære områder.

Hvorfor du skal vælge alutagrender

Fordelen ved alutagrender frem for plastik og stål tagrender er, at de i langt højere grad modstår korrosion. Det vil sige, at aluminium tagrender ikke i samme grad nedbrydes af luft og vands påvirkning, som det ellers er tilfældet med tagrender af stål. Derfor ruster alutagrender ikke som stål tagrender, og de mørnes ikke som tagrender i plastik.

Alutagrender revner heller ikke som andre metaller, og deres holdbarhed er oftest mere end 30 år. Derfor er alutagrender at foretrække i Danmark, hvor vi ofte oplever omskifteligt vejr, og det er også derfor, tagrenderne er så velegnede i kystområder.

Grå tagrender på hus

Fordelene ved at vælge vores tagrender

Almindelige alutagrender benytter sig ligesom stål tagrender, plastik tagrender og zinktagrender af udvendige rendejern. Rendejernene er de spænder, vi ser siddende med et mellemrum på 50-100 cm langs tagrenden for at holde den på plads. Vores alutagrender benytter sig af indvendige rendejern, hvilket vil sige, at du bliver skånet for de grimme rendejern på tagrenden.

Vores tagrender har samtidig den store fordel, at de bliver produceret særligt til dig. Ved hjælp af vores særlige tagrendemaskine producerer vi tagrenderne i ét langt stykke i stedet for flere små stykker à for eksempel 3 eller 6 meter, som man ellers normalt ser. Vi anvender en stor rulle aluminium, som vi via vores tagrendemaskine valser i den længde, der passer til din bygning. Det har den store fordel, at du undgår samlinger i dine tagrender, som ellers kan føre til utætheder og dermed, at dine tagrender begynder at dryppe. Derudover er det også med til at give tagrenderne et æstetisk flot udtryk.

Der er flere andre fordele ved vores aluminium tagrender og i nedenstående er nogle af fordelene listet.

  • Tagrenderne har ingen samlinger
  • Du undgår, at dine tagrender bliver utætte
  • Vi anvender indvendige rendejern
  • Alutagrender holder længere end stål og plast tagrender
  • Vi klarer opsætningen for dig!

Montering af tagrender

Hos Alu-Tagrenden behøver du ikke bekymre dig om tagrendernes montering. Vi klarer opsætning og montering af tagrender for dig, så du ikke behøver bruge tid på det. Vores tagrender produceres specifikt til den enkelte bolig, og derfor står vi selvfølgelig også for monteringen af tagrenderne. I forbindelse med opsætning af tagrender giver vi gerne et tilbud på afmontering af de gamle tagrender. Hvis det er nødvendigt at ombygge fra skjulte til synlige tagrender, kan vi også hjælpe dig med dette.

Pris på tagrender

Vi sætter en ære i at kunne konkurrere med andre tagrendetyper på prisen, på trods af at kvaliteten af vores tagrender i de fleste tilfælde er andre tagrendetyper overlegne. Derfor kan du også forvente, at vi leverer og monterer dine tagrender til en særdeles konkurrencedygtig pris. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om monteringen og opsætningen af tagrenderne, da vi producerer tagrenderne på stedet, og derfor samtidig står for opsætningen af tagrenderne. Hvis du er i tvivl om, hvordan vores tagrender vil se ud på lige netop dit hus, så kan du lade dig inspirere af nogle af de tagrendeopsætninger, vi tidligere har foretaget.

Valg af tagrender ud fra hustype

Tagrender kommer i et hav af forskellige former og farver. Hos Alu-Tagrenden har vi specialiseret os i tagrender af aluminium i farverne sort, hvid og grå. Derudover leverer og opsætter vi også tagrender i materialet kobber.

Vi har endnu ikke mødt en hustype, hvor vores tagrender ikke var relevante. Hvorimod traditionelle tagrender er en nødvendighed, og ikke nødvendigvis en æstetisk løsning, så kan vores tagrender med deres strømlinede design, være med til at højne et hus æstetiske udseende. Det skyldes særligt, at vi anvender indvendige rendejern, og at tagrenderne produceres i et langt stykke på stedet. Det giver tagrenderne et langt flottere udseende, end vi kender det fra traditionelle tagrender. Samtidig er det også med til at holde blade og andet skidt væk.

Tagrenderne er relevante for langt de fleste hustyper. Du er velkommen til at indhente et uforpligtende og gratis tilbud på dine nye tagrender. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Derfor sælger vi tagrender i aluminium

Igennem rigtig mange år har vi i Danmark taget til takke med tagrender som en funktionel nødvendighed, der ikke nødvendigvis var særlig æstetisk smuk at kigge på. Men tagrender er i høj grad med til at præge husets udseende, så hvorfor skulle tagrenderne ikke også have en positiv indvirkning på udseendet?

Det ville vi gerne lave om på og da muligheden bød sig, valgte vi at introducerer en ny type tagrender med en lang række fordele, der gør dem særligt velegnede her i Danmark.

Vi er interesseret i at leverer et solidt håndværk til boligejere, og derfor bygger vores filosofi også på tagrender af høj kvalitet til fornuftige priser.