fbpx

HJØRNESTYKKER TIL TAGRENDER

Hjørnestykker anvendes til at samle tagrenderne sikkert i hjørnerne af huset. Alt efter om der er tale om indvendige eller udvendige hjørner sørger vi for, at tagrenden samles sikkert ved hjælp af vores hjørnestykker, som passer perfekt med tagrenderne.

Vores hjørnestykker til tagrenderne findes i farverne grå, hvid og sort til vores tagrender i aluminium. Vi leverer og opsætter også kobbertagrender, hvortil der anvendes hjørnestykker i kobber.

Da vores hjørnestykker, ligesom resten af vores alutagrender, produceres i aluminium, betyder det også, at de har en særdeles lang levetid. Vi anvender højkvalitets aluminium til vores alutagrender, og det samme gælder for resten af vores materialer og herunder også hjørnestykker.

Hvis du er interesseret i at modtage et tilbud på nye alutagrender eller kobbertagrender, så kan du udfylde vores tilbudsformular. Det tager 2 minutter, og så vil vi hurtigt vende tilbage med et tilbud på din konkrete tagrendeopsætning. Vores tilbud er gratis og uforpligtende, så du kan trygt indhente et tilbud.

Hvis du vil læse mere om vores tagrender, så kan du blive klogere på alutagrender eller kobbertagrender.