fbpx

GRÅ TAGRENDER

Er du interesseret i grå tagrender? Så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Her kan du finde mere info om grå tagrender og finde inspiration til, hvordan dine næste tagrender skal se ud.

Grå tagrender på hus

Vi producerer og opsætter grå tagrender i aluminium. Vores grå tagrender produceres i ét langt stykke. Derfor undgår du samlinger hver 3 eller 6 meter med vores grå tagrender. Hvis dit hus kræver en tagrende i en længde på 16 meter, så producerer vi 16 meter tagrende i ét langt stykke. Dermed undgår du, at dine tagrender over tid bliver utætte, som vi ellers kender det fra mange andre tagrendetyper. Samtidig er risikoen for, at der sætter sig blade og andet skidt fast langt mindre, når der ikke anvendes samlinger.

Vores grå tagrender har også en hel anden fordel, der er med til at adskille dem fra andre tagrendetyper. Vi anvender indvendige rendejern! Når vi anvender indvendige rendejern er det med til at give vores grå tagrender en særlig flot finish. Du undgår de grimme rendejern, som vi ellers ser sidde med cirka 60 centimeters mellemrum langs tagrenden for at holde den på plads. Det er slet ikke nødvendigt med vores grå tagrender, da vi monterer rendejernene indvendigt i tagrenden. Det giver de grå tagrender en flot finish, der er med til at komplementere huset.

Vi vil meget gerne gøre op med, at tagrender kun skal fungere funktionelt. Vi mener, at tagrenden har så stor betydning for husets, og særligt tagets, visuelle udtryk, at det også er nødvendigt at kunne levere en tagrende, der er med til at bevare og komplementere husets æstetiske udseende.

Pris på grå tagrender

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at høj kvalitet ikke nødvendigvis behøver koste en formue. Derfor leverer og opsætter vi grå tagrender i høj kvalitet til fornuftige priser. Vores priser er meget konkurrencedygtige, og da vores grå tagrender produceres i ét langt stykke, undgår vi også behovet for lodninger, som vi ellers kender det fra blandt andet tagrender i zink. Vi kan således tilbyde vores kunder særdeles gode priser på opsætning og montering af grå tagrender.

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, så skal du være velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud.

Det tager kun 2 minutter, og så er du på vej til at modtage et godt tilbud på nye tagrender.

Vores tagrender dækker ethvert husbehov

Vi er endnu ikke støt på en hustype, hvor vores tagrender ikke tog sig godt ud. Vi er særdeles stolte af, at vi kan opsætte grå tagrender uden samlinger og med indvendige rendejern. Det er med til at give vores grå tagrender en flot finish, der kan være med til at højne husets æstetiske udseende.

Udover at levere grå tagrender i aluminium, leverer og opsætter vi også sorte tagrender og hvide tagrender. Derudover arbejder vi også med kobbertagrender. Hvis du er interesseret i alutagrender, men endnu ikke er helt sikker på, at det er det rette for dig, kan du også se en video, der giver et dybere indblik i, hvordan vores grå tagrender og andre alutagrender produceres og opsættes.