fbpx

NEDLØBSRØR

Skal du bruge nye nedløbsrør? Så er du kommet til den helt rigtige side. Vi har specialiseret os i tagrender og nedløbsrør af aluminium, og derfor kan du også forvente en høj kvalitet.

Nedløbsrør på garage

Nedløbsrør fra Alu-Tagrenden er en del af vores tagrendeopsætninger og ligesom vores tagrender, kan du forvente nedløbsrør, der har en lang levetid.

Nedløbsrør sørger for, at vandet løber væk fra dit tag, og du undgår dermed, at der pludselig ligger regnvand uhensigtsmæssige steder. Vores nedløbsrør er produceret af den bedste kvalitets aluminium ligesom vores tagrender, og du kan derfor også være sikker på, at de passer perfekt til vores tagrender. Vores nedløbsrør har ligesom vores alutagrender oftest en levetid på mere end 30 år.

Eftersom nedløbsrørene tilpasses i forbindelse med tagrendeopsætningen, har vi mulighed for at tilpasse nedløbsrøret til netop dit hus. Det giver en elegant finish, og er med til at sikre, at vandet løber korrekt væk fra huset.

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så kan du på bare 2 minutter indhente et gratis og uforpligtende tilbud på nye tagrender inklusiv nedløbsrør. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud på tagrender og nedløbsrør af høj kvalitet.

Hvis du er i tvivl, om alutagrender er noget for dig, så kan du se billeder fra nogle af vores tidligere opsætninger undertagrende inspiration. Her kan du finde flere af vores tagrendeopsætninger, og du kan få et indblik i, hvordan vores nedløbsrør og alutagrender vil se ud på dit hus.